kruiswijk-service-naarden-duurzaam-slide-1

Zonnepanelen, zonneboiler, pelletkachel, en warmtepomp installatie in Naarden

Zonnepanelen, zonneboilers, pelletkachels, warmtepompen, maar de juiste thermostaat kunnen zorgen voor een aanzienlijke energiebesparing. De installateur van Kruijswijk Service uit Naarden komt graag eens bij u langs om de mogelijke duurzame oplossingen voor uw situatie te bespreken. Bovendien rekenen we dan graag voor u uit tot welk bedrag de besparing kan oplopen.

Zonnepanelen

Voor het duurzaam opwekken van elektriciteit zijn PV-panelen (zonnepanelen) de juiste oplossing. Wij weten precies hoeveel panelen benodigd zijn om voldoende elektriciteit op te wekken. Ook zorgen wij voor een perfecte installatie, zodat de zonnepanelen het hoogste rendement behalen. Teveel opgewekte elektriciteit kan eenvoudig worden teruggeleverd aan uw energieleverancier. Op en top besparen dus!

Neem contact op
Kruiswijk-Service-Naarden-Artikel-afbeelding-1

Zonneboiler

Een zonneboiler vangt zonlicht op voor het duurzaam verwarmen van tapwater. Er is met een zonneboilersysteem tot 50% besparing mogelijk op de energiekosten voor warm water. Daarnaast kan een zonneboilercombi ook zorgen voor de verwarming in huis. Vraag Kruijswijk Service gerust naar alle mogelijkheden voor uw woning of kantoor!

Warmtepomp

Ook een warmtepomp voor de verwarming van uw woning zorgt voor een lagere energierekening. Dit systeem maakt gebruik van de aanwezige warmte uit de buitenlucht, bodem en oppervlaktewater. Daarnaast kan een warmtepomp ook zorgen voor koeling in de zomer. Het rendement is erg hoog: zo wordt er voor 25 euro maar liefst 100 euro aan warmte geproduceerd. Er zijn verschillende warmtepompsystemen op de markt, onze adviseur komt daarom graag bij u langs voor een gedegen advies op maat.

Pelletkachel

Pelletkachel voor in de woonkamer, maar ook met aansluiting voor op de bestaande c.v. installatie. Onze pelletkachel cv zal uiteraard een hoog rendement halen en een lage uitstoot ook zal deze met meerdere brandstoffen kunnen werken.
Elke pelletkachel welke wij met onze gepatenteerde bodemvoeder uitvoeren kan deze mogelijkheid aan. 


Thermostaat voor energiebesparing

Wij werken graag met de thermostaten van Honeywell en zijn dan ook ambassadeur van het Evohome systeem. Met dit systeem is het mogelijk om uw centrale verwarming optimaal te regelen. Zo zorgt zoneregeling ervoor dat ongebruikte ruimtes niet verwarmt worden. Ook wordt de temperatuur 's nachts en bij afwezigheid automatisch verlaagd en kan de verwarming op meerdere tijdstippen een graadje lager ingesteld worden.

Offerte aanvragen

Kortom, er zijn vele mogelijkheden op het gebied van energiebesparing. Interesse in zonnepanelen, een zonneboiler, warmtepomp of het Honeywell Evohome systeem? Neem dan gerust contact op met Kruijswijk Service uit Naarden voor meer informatie of het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

Neem contact op

Kruiswijk-Service-Naarden-Artikel-afbeelding-2

Lees meer over duurzame oplossingen


Top